http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/articles/s-slobodan2.htm

http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/indexsc.htm

"Podzemna Srbija"

Aleksandar Djaja

Carevo Novo Odelo, 3. jula 2001.

SLOBODAN

Hoce da osude Slobodana Milosevica. Da osude i ponize srpski narod, jer je zaustavio pohod Lucifera na milesevskog andjela.

"Ja smatram ovaj sud laznim sudom i smatram da su optuznice lazne.Radi se o protivzakonitoj instituciji koju Generalna skupstina OUN nije osnovala, s toga ja nemam nikakvog razloga da imenujem pravnog zastupnika da me zastupa pred nezakonitim organom... Ovo sudjenje ima zadatak da proizvede lazno opravdanje za ratne zlocine NATO pakta pocinjene u Jugoslaviji." Isporucili su ga za novac koji ne postoji. Oni su se, prema recima vladike Amfilohija - ispisali iz istorije! Ministri srpski, znate li koliko je malo vremena trebalo da se Juda suoci sa svojom savescu?

A, onaj sto ih vodi, od koga zaziru i koga se plase, rekao je: Milosevic je na Vidovdan, pre 12 godina, narodu obecao nebesku Srbiju. Ja mu nudim zemaljsku Srbiju!

Ali, to nije zemaljska, nego podzemna Srbija! Hag je srpski Had u kome ce biti sahranjene srpska istorija, kultura, cast, ponos i dostojanstvo.

"Da li zelite da vam se optuznica procita naglas, ili ne?"

"To je vas problem."

Istina je: to jeste njihov problem! Vi imate problem sa samim sobom, a ne sa srpskim narodom. Mozete da napravite kakvu god hocete scenografiju; mozete da kostimirate haske sudije kao vanzemaljce iz "Zvezdanih staza"; mozete u haskoj komandnoj kabini "Enterprajza" da instalirate bezbroj monitora, lampica i dugmica - ipak ste vi obicna apsana, koja se od inkvizicije razlikuje samo po tome sto vas glavni tuzilac, na nesrecu televizijske publike, ne nosi kapuljacu preko glave....!

Hteli su predsedniku Milosevicu da procitaju optuznicu.

On je optuznicu - procitao njima!

NATO je preksio ratno pravo za vreme bombardovanja Jugoslvije, ocena je organizacije "Amnesti Internesenel." Namernim gadjanjem civilnih objekata u kojima su poginuli neduzni gradjani, NATO je pocinio ratni zlocin. Bombardovanje puteva i rusenje mostova, ubistvo ljudi na Varvarinskom mostu, bombardovanje albanskih izbeglica u selu Korisa, mosta na Grdelici, bolnice u Surdulici, stambenih zgrada u Aleksincu - ratni su zlocini! A, ratni zlocinci, Vesli Klark i Toni Bler, nedvosmisleno su potvrdili da je zgrada RTS-a gadjana namerno, kako bi se sprecilo da svetske televizijske kuce preuzimaju snimke i dokumentaciju o zlocinima NATO tokom agresije.

Komitet britanskog parlamenta za spoljnu politiku i politicki direktor Forin ofisa javno su priznali da je agresija na Jugoslaviju bila ilegalni teroristicki akt protiv jedne suverene zemlje i naroda. Politicari i generali NATO morace zato da odgovaraju ne samo za ubistva civila, vec i za ubistva svakog naseg vojnika i policajca. Morace da budu tretirani u skladu sa prirodom nasilnickog akta koji su preuzeli: kao okoreli teroristi, kriminalci i ubice....

Oni misle da se iskljucivanjem mikrofona, iskljucuje istina. I policajcu koji je stajao sa desne strane predsednika Milosevica, videlo se to po njegovom pogledu, sve je bilo jasno: ko je ovde tuzilac - a ko optuzeni?

"Nicija nije do zore gorela!" Kada su Nemci, prema kazivanjima starijih, 1941. paradnim korakom ulazili u okupirani Beograd, u besprekorno cistim, ispeglanim uniformama, sjajnih cizama i na tenkovima cije su cevi bljestale na suncu, delovali su mocniji i od samih rimskih legija! Cinilo se da njih niko na svetu pobediti ne moze....A, cetiri godine kasnije, kroz taj isti Beograd, vracali su se sa okrvavljenim zavojima, izgladneli, zarasli u brade, sa ritama na telu i senkom smrti u ocima....Svi su se tada pitali : Kako su nas ovi ubogi jadnici uopste okupirali?

Danas hapse NATO i DOS. A, ssutra...?

Predsednik Milosevic je u Hagu, Jugoslavija gotovo i da ne postoji, a Srbija je cardak ni na nebu, ni na zemlji. Zeleli su "demontazu starog sistema" - napravili su destrukciju drzave!

A, gospodja Jelena Bogicevic iz Pive, koja je sa grupom zena u "Naroddnoj strazi" neprekidno dezurala ispred Centralnog zatvora u Beogradu, dok je u njemu bio g. Milosevic, svakog dana donosila je novu pesmu:

"Sto je vise kleveta i lazi Slobo nam je miliji i drazi. Ko nam dira Slobodana, nadrljace ovih dana!"

***

Carevo Novo Odelo mozete da citate ovde ili na http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/indexsc.htm

Ako zelite da pomognete Carevom Novom Odelu, posaljite nam donaciju preko bezbednog kanala na http://emperor.vwh.net/howyour.html. Vasim donacijama placamo troskove programa koji nam obezbedjuju potrebne informacije. Svaka donacija, mala ili velika, je od velike pomoci.

Cekove mozete da saljete postom na sledecu adresu:

Emperor’s Clothes, P.O. Box 610-321, Newton, MA 02461-0321. (USA)

Hvala.