Adresa ovog clanka je: http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/articles/punch.htm

Ukoliko zelite da putem elektronske poste dobijate clanke sa Crevog Novog Odela posetite adresu:
http://emperor.vwh.net/MailList/index.php

Posaljite ovaj clanak prijateljima

Ovaj clanak se moze koristiti u nekomercijale svrhe, ali Vas molimo da ga pri tome reporodukujete u celini i da navedete izvor.
Za komercijalnu upotrebu molimo Vas da kontaktirate Carevo Novo Odelo

http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/indexsc.htm
[Carevo Novo Odelo]

====================================================
Punc i Dzudi u Beogradu:
Urnebesna Lutkarska Predstava Za Decu
napisali: Dzordz Semjuel i Dzered Izrael
[Objavljeno 26 Marta 2002]
====================================================

U medjuvremenu, u Jugoslaviji, Kostunica i Djindjic iliti Punc i Dzudi iz lutkarske predstave (koji su u prethodnoj epizodi izvodili predstavu "Punc i Dzudi Se Silno Svadjaju Povodom Otmice Zlog Zlog Slobodana Milosevica"), se silno svadjaju.

Najnovija epizoda donosi neverovatnu svadju oko toga ne samo da li i kog zlog ciku iz zlog, zlog vojnog vrha treba pustiti niz vodu. Razlog pa zato sto su vrlo, vrlo zli.

Ova lutkarska predstava nasim gledaocima donosi osvezenje a odigrava se u trenutnku kada svi sagledavaju posledice prelepe diverzije prilikom koje je vojna obavestajna sluzba uhapsila ciku koji je radio za CIA, a zove se John David Neighbor, koje je u dobrosusedskoj tradiciji dobijao drzavne tajne od potpredsednika srpske vlade, marionete koja se odaziva na ime Momcilo Perisic. Ono na sta gledaoci treba da obrate posebnu paznju je to da se ova drama odvija prema vec razradjenoj semi BLA, BLA, BLA, CMOK,CMOK,CMOK.

"BLA!" Dzudi(Kostunica) upozorava Punca (Djindjic) da je jako iznenadjen i uvredjen razvojem situacije i da se NIKADA, NIKADA, NIKADA, nece odreci generala Tomica, sefa vojne obavestajne sluzbe, bas kao sto se NIKADA nije odrekao Kosova i kao sto NIKADA nije dozvolio da Milosevic bude izrucen Hagu itd…

Pocrveneo od besa sa sve nosem kao baburom na scenu izlazi marioneta koja predstalja Puncovog ministra pravde, Vladana Batica. Recenica koju njegova drvena usta oponasaju glasi: Ti, ti, ti, pa ti branis pripadnike Miloseviceve elite, oligarhije i mafije i ne samo da ih stitis ti se s njima i slizavas i odrzavas odnose., ti, ti ,ti …

BLA! BLA! "E pa vise necemo da se igramo sa tobom Dzudi da znas, aha, (deco u poverenju Batic prica o Kostunuci), zato, zato sto se mi ne druzimo sa onima koji stite ljude koji stite kriminalce…BLA, BLA, BLA" .

Ali i pored ovog BLEBETANJA koje mozemo videti na stranicama LA Tajmsa, doticni nam jos saopstava i da se Dzudi (Kostunica), GADNO, GADNO, JAKO i TESKO posvadjao sa Puncom (Djindjic) oko otmice Slobodana Milosvica. I dok ovu svadju prenosi cak i AP, BBC nas izvestava o sledecem:

"Predsednik Jugosalvije Vojislav Kostunica je navodno izjavio da trazi penzionisanje Nacelnika Generalstaba i to usred teskog spijunskog skandala koji ga je posvadjao sa srpskim premijerom Djindjicem " Beogradska radio stanica B-92 javila je da Kostunica kritikuje Pavkovica zato sto ovaj nije bio svestan operacije vojne obavestajne sluzbe koja je dovela do hapsenja jednog americkog diplomate i potpredsednika srpske vlade." --BBC Ponedeljak 25.Mart 2002godine…

Da li Vam je jasno decice Dzudi (Kostunica) ne zeli odmah da popusti pred siledzijskim nastupom Punca (Djidjic), koji zahteva smenu Tomica. Kada bi on odmah popustio publika bi se smarala , vikala bi UA, UA, razne stvari kao sto su paradajzi i flase poceli bi da lete okolo i to bi kraj nastupa ovog lutkarskog pozorista.

Ali deco, suocimo se sa jednom cinjenicom Dzudi i Punc su samo marionete i kao takve imaju zajednickog lutkara koji njima upravlja. Iz tog razloga Dzudi trazi da smenu jako zlog i odvratnog generala Pavkovica. Jasno ono sto lutkar pozeli lutkar to i dobije, jer on je taj koji vuce konce.

I zato imamo prvo malo BLA, BLA, BLA , a na kraju uvek CMOK, CMOK, CMOK, jer LUTKAR OBOZAVA KADA SE NJEGOVE MARIONETE PRVO, KOBAJAGI, SILNO I LJUTO POSVADJAJU, A NA KRAJU SVI SE MIRE I LJUBE, DECA SU SRECNA JER JE KRAJ SRECAN I SVI SLOZNO TAPSU I PODVRISKUJU OD SRECE.
napisali: Dzordz Semjuel i Dzered Izrael

[Primedba Urednika: "Punc i Dzudi" predstavljaju drevnu, britansku, lutkarsku, predstavu, staru stotinama godina. Glavni karakter ove predstave jesu ekspresije divljih emocija,
pri cemu se Punc i Dzudi naizmenicno divlje batinaju a zatim starstveno grle i ljube].

*********************************************************
Ako Ste Zainteresovani Za Slicne Teme Obavezno Pogledajte Sledece:
*********************************************************

1.Tvrdnja Vojislav Kostunice da se usprotivio otmici Predsednika Milosevca se ispostavila neistinitom, a o tome mozete vise saznati u clanku:
"IZDAJA VOJISLAVA KOSTUNICE Pisu: Kristofer Blek, Ricard Jugus i Dzered Izrael
Clanak mozete naci ovde: http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/articles/s-ivk.htm

2. Izjava zvanucnika "Vojske Jugoslavije" koja glasi "MI IMAMO PRAVO I OBAVEZU DA HAPSIMO SPIJUNE"
zajedno sa dodtnim informacijama i komentarima mozete naci ovde: http://emperor.vwh.net/news/ya.htm

3. Ko ili sta je dobavilo "kofere pune novaca kojima je finansiran puc u Jugoslaviji, kojim su Kostunica i Djidjic dosli na vlast.Pogledajte clanak, Kostunica kaze da neki opozicionari "nesvesno pomazu americkom imperijalizmu"
Clanak Njujork Tajmsa, uz komentar Dzereda Izraela i Maksa Sinklera http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/articles/s-erlang.htm

4.Optuzba da su SAD i njihovi patroni organizovali puc u Jugoslaviji nemoze se nikako poreci. Na primer: u prolece 2000-te godine kada je ovaj puc pripreman, optuzili smo studentsku organizaciju Otpor da predstavlja udarnu pesnicu sprovodjenja americkih interesa u Jugoslaviji. Pogledajte clanak, Bugarske novine kazu: "CIA obucava Otpor!" Iz bugarskih novina "Monitor" Prevod na engleski: Blagovesta Donceva (objavljeno na Internetu 8. septembra 2000.) Uz komentar Dzereda Izraela.
Diplomatska sluzba SAD je ovo cak i priznala, godinu dana kasnije.
Pogledajte clanak "Eviscerating Democracy" Dzordza Samjuela na adresi: http://tenc.net/articles/szamuely/neda2.htm

***********

=======================================
Carevom Novom Odelu Je Hitno
Potrebna Vasa Pomoc!
=======================================

Carevo Novo Odelo raspolaze samo jednim izvorom finansiranja, a to su Vase donacije. Emperor's Clothes has only one source of income - your donations. Nasa je zelja da nasi clanci budu svima dostupni, bez obzira na to da li su u stanju da doniraju novac ili ne. Ali ako ste u prilici da donirate, molimo Vas da to i uradite jer nam je pomoc hitno potrebna. U velikom smo zakasnjenju sa placanjem svih mogucih racuna, kao sto su stanarina, telefonski racuni, internet usluge.

Od jedanaestog Septembra broj citalaca na nasem sajtu se usestostrucio. Trenutno prenosimo vise od jednog gigabajta podatakka dnevno. Nazalost priliv sredstava nije pratio ovaj rast troskova odrzavanja.

Kako bi Carevo Novo Odelo nastavilo svoj rad potrebno je da svi oni koji moguda doniraju novac ucine to u sto kracem roku.

Molimo Vas da posaljete koliko god novca mozete! $20, $50, $100, $500 $1000 ili vise. Svaka para koju dobijemo bice iskoriscena u svrhu da nasi clanici stignu do sto veceg broja ljudi.

Savet: Ukoliko saljete donaciju preko osiguranog servrea ili postom, moimo Vas da nas o tome obavestite preko nase e-mail adrese: emperors1000@aol.com kako bi ste bili sigurni da smo donaciju dobili. Hvala unapred!

Hvala Vam sto citate Carevo Novo Odelo.

http://emperor.vwh.net/serbo-croatian/indexsc.htm
[Carevo Novo Odelo]

 

Mirori ovog sajta nalaze se na adresama:
http://emperor.vwh.net/ i http://globalresistance.com